Stegte rødspættefileter med bønnesalat

4.5/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3791
Stegte rødspættefileter med bønnesalat

Du skal bruge

  • 500 g grønne bønner
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk vineddike
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g soltørrede tomater
  • 500 g rødspættefileter
  • 1 spsk olivenolie

Tilbehør:

  • Godt brød


Sådan gør du

  • Nip eller skær stilken af bønnerne.
  • Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min.
  • Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
    Kom mayonnaisen i en skål og pisk vineddiken i lidt efter lidt.
  • Hak hvidløget fint, og pisk det i mayonnaisen. Smag til med salt og peber.
  • Hæld mayonnaisen over bønnerne.
  • Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
  • Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber.

Servér rødspættefileterne med bønnesalat og brød.

Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark