Stegte rødspættefileter med bønnesalat

Du skal bruge
- 500 g grønne bønner
- 2 spsk mayonnaise
- 2 spsk vineddike
- 1 fed hvidløg
- 100 g soltørrede tomater
- 500 g rødspættefileter
- 1 spsk olivenolie
Tilbehør:
- Godt brød
Sådan gør du
- Nip eller skær stilken af bønnerne.
- Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min.
- Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
Kom mayonnaisen i en skål og pisk vineddiken i lidt efter lidt. - Hak hvidløget fint, og pisk det i mayonnaisen. Smag til med salt og peber.
- Hæld mayonnaisen over bønnerne.
- Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
- Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber.
Servér rødspættefileterne med bønnesalat og brød.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.