Stenbiderrogn på nybagt brød

5.0/6 rating (3 votes)
  • Til: 3 personer
  • Sværhedsgrad: Meget nem
  • Klar på: 10 min
  • Visninger: 3900
Stenbiderrogn på nybagt brød

Du skal bruge

  • 300 g renset stenbiderrogn
  • ½ rødløg
  • 30g purløg
  • ½ citron økologisktil saft
  • Revet citronskal økologisk
  • Salt og Peber

 

Ægte græsk yogurt:

  • 500g græsk yogurt
  • 2 sp olivenolie
  • fingerspis paprika
  • ½ fed hvidløg
  • salt
  • peber
  • citronskal


Sådan gør du

Stenbiderrogn skal være helt frisk og dufte af hav. Du kan købe renset og urenset stenbiderrogn.

Kom rognen op i en sigte og skyl med koldt vand. Dryp af.

Kom rognen op i en skål og vend salt og peber i. Hak fint rødløg og purløg , riv citronskal og og kom citronsaften i, røres sammen forsigtig og smag til. klar til severing.

Ægte græsk yourt blandes med olivenolie, paprika, hvidløg, salt, peber, cirtronskal.

Beskrivelse

Stenbiderrogn på nybagt brød

Opskrift på Surdej

Se mere på min blog.

Af: Rungthiwa Chummongkhon (Fae)

Anbefalet Vin:

Schloss Reinhartshausen Riesling Classic   
Riesling-CLASSIC-Marianne
Forførende aroma af grapefrugt, citrus og mirabeller fører an.
Herlig fyldig og stimulerende syre – kort og godt: en alle tiders vin!
Riesling Classic er også fortræffeligt til kraftige supper eller det asiatiske køkken.
Eller kan nydes afkølet ved 7oC sammen med vennerne til næste haveparty!
Data: Årgang: 
2010                
Druesort:       Riesling    
Kvalitetsniveau: Qualitätswein
Smagsprofil:   halvtør    
Restsukker: 12,0 g/l
Alkoholprocent: 13,0 % vol.    
Syreindhold: 6,1 g/l




Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark