Torsk med rødbede og sennepsdressing

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3389
Torsk med rødbede og sennepsdressing

Du skal bruge

500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
2 spsk kapers
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep

Tilbehør:
Groft brød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag torsken i ovnen i ca. 8 min.
  • Skyl salaten.
  • Skær rødbederne i små tern.
  • Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
  • Anret torsk på salaten, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.
Servér salaten med brød.

Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark