Torsk med sennepssauce

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 1691
Torsk med sennepssauce

Du skal bruge

500-600 g torskefilet
5 dl letmælk
15 g smør
3 spsk hvedemel
1-2 spsk fiskesennep eller Maille grovkornet sennep
evt. hvidvinseddike

Tilbehør
Sprød bacon, hårdkogte æg, syltede rødbeder, revet peberrod, små kartofler.


Sådan gør du

  • Skær torskefileterne i 6 cm brede stykker.
  • Læg fisken i et ovnfast fad, smurt med lidt olie.
  • Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Damp fisken i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader.
  • Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
  • Kog saucen igennem.
  • Smag til med fiskesennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.
Servér den dampede torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.

Tip
I stedet for torsk kan du bruge mørk- eller lyssej, kuller, kulmule eller lange.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark