Torskeburger med agurkesalat

4.3/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 2447
Torskeburger med agurkesalat

Du skal bruge

  • 1 agurk
  • 1 dl eddike
  • 1 spsk sukker
  • 500 g torskefilet
  • 4 burgerboller
  • 1 salathoved


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær agurkerne i tynde skiver på et rivejern.
  • Drys lidt fint salt over, og lad agurkerne trække, mens det øvrige tilberedes.
  • Skær fisken i fire stykker, og krydr med salt og peber.
  • Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ca. 8 min.
  • Vrid agurkerne fri for salt.
  • Rør en lage af eddike, 1 dl vand og sukker, og hæld over agurkerne.
  • Lun bollerne, flæk dem, og fyld med salat, torsk og agurkesalat.

Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller. Torsken kan også steges på en slip let-pande i 3-4 min. på hver side. Burgeren kan serveres med mangochutney.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark