Torskesalat med stenbiderrogn

3.3/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 2209
Torskesalat med stenbiderrogn

Du skal bruge

  • 750 g hel torsk med skind og ben
  • ½ dl mayonnaise
  • Saft af ½ citron
  • 60 g stenbiderrogn
  • 1 salathoved
  • 4 tomater
  • 1 lille bundt dild


Sådan gør du

  • Kom torsken i en gryde, dæk med koldt vand, og tilsæt 1 tsk salt.
  • Kog vandet op, skru ned til jævn varme, og lad torsken småkoge i 10 min.
  • Tag torsken op af vandet, læg den på en tallerken, og lad den køle af.
  • Når fisken er kølet så meget af, at man kan røre ved den, pilles fiskekødet fri af ben og skind.
  • Pisk mayonnaisen med citronsaft og peber, og vend stenbiderrognen i.
  • Snit salaten fint, og læg den på et fad.
  • Skær tomaterne i tern, og læg dem mellem salaten.
  • Pluk torsken ud i mindre stykker, og læg dem mellem salaten.
  • Hæld mayonnaisen over salaten, og drys med dild.
  • Servér torskesalaten med små kartofler og brød.

Beskrivelse

Torskesalat med stenbiderrogn

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark