Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot

4.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 15 min
  • Visninger: 5027
 Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot
Varmroeget_oeko_493231ad7d.png

Du skal bruge

  • 2 røgede økologiske ørreder á 200 g.

Rosinkompot:

  • 2 løg
  • 1 spsk smør
  • 1 dl balsamico-eddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 dl rosiner

Peberrodscreme:

  • 2 dl creme fraiche 38%
  • revet peberrod
  • salt og peber


Sådan gør du

Rosinkompot:

  • Skær løg i både. Sautér dem i smør til de lige netop tager farve.
  • Tilsæt balsamico-eddike, og lad den koge næsten væk.
  • Tilsæt sukker og rosiner.
  • Kog godt igennem, og smag til med salt og peber.
Peberrodscreme:

  • Rør creme fraiche og peberrod sammen.
  • Smag til med salt og peber.
Varmrøget økologisk ørred:

  • Flæk fisken, og fjern forsigtig rygbenet.
  • Skær bug-benene af. Vend fileterne og træk forsigtig skindet af.
  • Servér fisken med varm rosinkompot og peberrodscreme.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark