Varmrøget ørred med marinerede østershatte

2.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 2 personer
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 3323
Varmrøget ørred med marinerede østershatte

Du skal bruge

  • 500 g varmrøget ørred
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 500 g østershatte
  • 4 tsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødsalat Tilbehør:
  • Godt brød


Sådan gør du

  • Riv eller skær østershattene i mindre stykker. 
  • Steg østershattene i 2 tsk olie på en stor pande, til de er gyldne og sprøde. 
  • Pluk bladene af persillen, og hak hvidløget fint.
  • Pluk salaten i grove stykker. 
  • Rør balsamico og 2 tsk olivenolie sammen til en dressing i bunden af en stor skål. 
  •  Vend østershatte, persille, hvidløg og salat grundigt sammen med dressingen, og smag til med salt og peber. 
  • Træk skindet af ørreden, og fjern så mange ben som muligt.
Servér den varmrøgede ørred med østershattesalaten og brød.

Tip: I stedet for ørred kan du bruge laks. Østershatte kan erstattes af alle andre typer svampe efter tilgang og årstid.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark