Grøn Kylling Karry, Gang Khiewo Wan Gai, Green Chicken Curry

3.0/6 rating (4 votes)
  • Til: 2 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 4133

Du skal bruge

  • 100 ml. Green Karry Sauce
  • 4 kyllingelår
  • 200 ml. kokosmælk
  • 150 ml. Vand
  • 4 Red Thai Chilli
  • 6 Cherry Tomater
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk Salt
  • 1 spsk fiskesauce
  • 4 basilikumblade
  • 3 Lime blade (asiatiske limeblade).


Sådan gør du

  • Varm halvdelen af kokosmælken, indtil det er lige i nærheden af kogepunktet. 
  • Tilsæt karry sauce på panden og rør indtil kokosmælken er godt blandet med karry. 
  • Læg kyllingelår i og rør det i 2 minutter 
  • Skru varmen ned til medium 
  • Bland den resterende kokosmælk med vand, under omrøring .
  •  Lad simre i 20 minutter. 
  • Derefter tilsættes salt, sukker, rød chili og fiskesovs smages til.
  • Smagen skal være salt, sød, karry 
  • Kog i yderligere 2 minutter derefter slukkes for varmen. 
  • Tilsæt basilikum og Lime blade sammen med cherrytomater.
  • Serveres med ris eller risnudler.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark