Poussin med vintergrønt

5.2/6 rating (6 votes)
  • Til: 2 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 60 minutter
  • Visninger: 7681
Poussin med vintergrønt

Du skal bruge

  • 300-400 g Poussin
  • 5 dl. Brun kalvesky
  • 1 stk. rødløg
  • 150g. pastinak
  • 50g. rosenkål
  • 1stk. porrer
  • 3 storbagekartofler
  • 1 stk. hvidløg
  • ½ budt. Timian
  • ½ citron
  • 0,5 dl. olie
  • 1 dl. Eddike
  • 50g sukker
  • ½ bundt Persille


Sådan gør du

Poussin udbenes, vingerne skæres af til fond. Skær frem mod brystbenet træk skroget fri fra skinnet. Løsn lårbenet og skær det løst og bind med snor. Den klargjorte Poussin steg, brunes på alle sider i rent olie, smør, hvidløg, timian høj varme. Lad Poussinen trække i 10 min. Inden den bages i ovnen, ved 170 grader i 7 til 10 min. Rød vin sauce, fremstilles af neutral brun kalvesky og rødvin, karamelliseret honning, timian, lidt hvidløg smages til, inden den jævnes med brun roux. Kartofler skraldes og stikkes ud i en rund form, confitteret i oven med olie timian, hvidløg i 100 grader i 40 min. Rødløg syltes med eddike, sukker og lidt sort peber.

Beskrivelse

Poussin med vintergrønt, rødvinssauce.

© Rungthiwa Chummongkhon (Fae)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark