Andelår som terrin med foie gras og enebær

5.0/6 rating (9 votes)
  • Til: 10 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 2
  • Visninger: 5330
Andelår som terrin med foie gras og enebær

Du skal bruge

  • 10 fede andelår
  • 2 spk enebær
  • salt og peber
  • frisk timian
  • frisk hvidløg
  • 1 foie gras a ca 400 gram
  • 2 liter andefedt


Sådan gør du

Salt andelårene i 24 timer med krydderier og urter. Kog dem i ovnen i andefedt indtil benet falder fra kødet. Afkøles i fedtet.

Pluk kødet fra ben og fedt og bryd det i mindre stykker.

Vend det med lidt af fedtet som det er kogt i, så den bliver lidt våd.

Steg foie gras i klumper og læg det hele i en terrinform og stil den i let pres på køl natten over.

Serveres i skiver med lille bitter salat eller urter efter sæson

Beskrivelse

Andelår som terrin med foie gras og enebær (lår confit, plukket groft og lagt i lag med foie gras og løgconfit med enebær). Af Rasmus Kjær.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark