Laks, avocadopuré, sprødt rugbrød, selleri/tomat chutney og lakridscaviar

4.4/6 rating (8 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 60
  • Visninger: 5862
Laks, avocadopuré, sprødt rugbrød, selleri/tomat chutney og lakridscaviar

Du skal bruge

Lakridscaviar*** 300 gr. Vand 200 gr. Bulow Lakridssirup 15 blad gelatine 2 liter solsikkeolie (sættes på frost 5 timer før brug) Avocadopuré:*** 2 avocadoer Citronsaft vand Salt Sprødt rugbrød: *** 1 frossent rugbrød Smør Salt Selleri/tomat chutney: *** 5 grønne tomater Syltelage (4 dl. Eddike , 400 gr. Sukker, 2 dl. Vand) 1 blegselleri.


Sådan gør du

1.Lakridscaviar: 300 gr. Vand 200 gr. Bulow Lakridssirup 15 blad gelatine 2 liter solsikkeolie (sættes på frost 5 timer før brug) Udblød gelatinen i koldt vand. Kog vand og sirup op. Smelt gelatinen i den varme masse. Køl derefter ned til lun temperatur. Fyld på sprøjtepose, klip så lille hul som muligt og sprøjt derefter væsken ned i iskold olie. Avocadopuré: 2 avocadoer Citronsaft vand Salt Blend avocado, salt, lidt vand og citronsaft til en glat puré. Smag til hen ad vejen indtil du opnår den ønskede smag. Sprødt rugbrød: 1 frossent rugbrød Smør Salt Skær rugbrødet i så tynde skiver som muligt på pålægsmakskinen. Pensl med smør og drys med salt og bag i oven ved 150 grader til gyldent. Selleri/tomat chutney: 5 grønne tomater Syltelage (4 dl. Eddike , 400 gr. Sukker, 2 dl. Vand) 1 blegselleri. Sylt de grønne tomater et par dage i forvejen. Sigt herefter tomaterne fra og skær dem i mindre stykker. Reducér syltelagen til en sirup og køl den helt ned. Skræl sellerien og skær det i mindre stykker. Vend selleri og tomat sammen og tilsæt den ønskede mængde sirup. Lakrids by Johan Bülow www.lakrids.nu

Beskrivelse

Lakridscaviar: 300 gr. Vand 200 gr. Bulow Lakridssirup 15 blad gelatine 2 liter solsikkeolie (sættes på frost 5 timer før brug) Udblød gelatinen i koldt vand. Kog vand og sirup op. Smelt gelatinen i den varme masse. Køl derefter ned til lun temperatur. Fyld på sprøjtepose, klip så lille hul som muligt og sprøjt derefter væsken ned i iskold olie

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark