Nye gulerødder med friskpillede rejer, peberrod og skvalderkål

5.8/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 4094
Nye gulerødder med friskpillede rejer, peberrod og skvalderkål

Du skal bruge

4 nye gulerødder med top ca. 20 frisk pillede rejer frisk peberrod 150 gram smør lidt reven citronskal salt og peber friskplukket skvalderkål eller andre friske urter 1 lille bundt gulerødder eller 4-5 store gulerødder 2 spsk lynghonning ca. 10 cl vermouth 1 appelsin


Sådan gør du

Gulerødderne skrubbes og flækkes. Smørret piskes luftigt og smages til med revet citronskal og lidt salt. På skærefladen anrettes friskkogte rejer, skrabet peberrod og plukkede krydderurter. Server gerne lidt pisket smør ved siden af til at dyppe i. Kør gulerødderne i en juicer og snag saften til med honning, vermouth og appelsinsaft. Servers is afkølet.

Beskrivelse

Nye gulerødder med friskpillede rejer, peberrod og skvalderkål & Gulerods juice med lynghonning og vermouth (Gastro brunch | 4 personer)

 

Af: Rasmus kjær

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark