Rugflager med saltet foie gras og lakrids urter & Rabarber

5.0/6 rating (6 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 1
  • Visninger: 3629
Rugflager med saltet foie gras og lakrids urter & Rabarber

Du skal bruge

4 papirtynde skiver daggammelt rugbrød 1 spsk nødde olie 4 tynde skiver foie gras fint havsalt og peber kørvel, estragon, dild, sødskærm 2 stilke rabarber 100 gram rørsukker 10 cl hvid rom 2 kvist mynte knust is


Sådan gør du

1.Bag rugbrødet i let pres i ovnen ved 160 grader i ca 5-6 minutter til det er sprødt. Skær foie gras i tynde skiver og lad det trække en time med fint salt. Anret rugbrødet med foie gras og fordel lakrids urterne over. Kog en sirup af rørsukker og ½ dl vand. Hak rabarberne fint og lad dem trække i sukkerlagen. Tilsæt mynten og lad det hele stå natten over. Knus rabarberne i en morten eller i tykbundet glas. Tilsæt hvis rom over og fyld op med knust is. Pynt evt med mynteblade

Beskrivelse

Rugflager med saltet foie gras og lakrids urter og Rabarber mojito

( 4 personer)

 

Af: Rasmus kjær

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark