Spyd med gambas og aioli

5.0/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 2511
Spyd med gambas og aioli

Du skal bruge

8-12 pillede gambas, jumborejer el.lign. 2 spsk god olivenolie til stegning træspyd hakkede friske krydderurter efter smag, som estragon, persille og basilikum 2 fed hvidløg 1 gr safran 1 spsk vin eddike 3 past æggeblommer ca 1 ½ dl vindrue olie salt


Sådan gør du

Blend eller stød hvidløg, salt, eddike og safran. Tilsæt æggeblommer og til sidst olie i en tynd stråle. Rist rejerne i varm olivenolie. Krydre med salt og peber. Stik på spyd og drys med hakkede krydderurter. Serveres kolde med aioli.

Beskrivelse

Spyd med gambas og aioli (Gastro brunch | 4 personer) Af: Rasmus Kjær

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark