Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer

3.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 4193
Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer

Du skal bruge

15 tarteletter

Fyld:
300 g. grønne friske asparges
275 g. små fiskeboller
50 g. smør
4 spsk. mel
2 dl. piskefløde
1 dl. aspargesvand
1 citron
Salt og hvid peber
200 g. rejer

Pynt: dild


Sådan gør du

  • Skær den nederste træede del af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Kog dem 8-10 min.i letsaltet vand og lad dem dryppe af.
  • Smelt smørret, rør mel i, bag op med fløde og aspargesvand. Sovsen skal være temmelig tyk. Smag til med krydderier og citronsaft. Giv sovsen et kort opkog under omrøring.
  • Tilsæt afdryppede fiskeboller og asparges (gem nogle hoveder til pynt).
  • Varm sovsen godt igennem, og lige før servering vendes rejer i.
  • Anret stuvningen i lune tarteletter, pynt med dild og aspargeshoveder. Garner med citronbåde.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark