Frisk ristet torskerogn

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 2392
Frisk ristet torskerogn

Du skal bruge

600 g frisk torskerogn (bukser)
4-5 gulerødder
2-3 rødbeder
saft af 1 appelsin
2 spsk græskarkerner
kartofler til kartoffelbåde


Sådan gør du

  • Kog torskerognen i ca. 1 liter vand, tilsat 1 tsk salt i 10-15 min.
  • Skær den kogte torskerogn i 2 cm brede skiver.
  • Steg torskerognen på en slip let-pande i olie, tilsat lidt smør i ca. 3-4 min. på hver side, til skiverne er gyldne.
  • Skræl gulerødder og rødbeder, og riv dem groft.
  • Smag til med saften af 1 appelsin.
  • Drys ristede græskarkerner over råkosten.

Servér ristet torskerogn med råkost og ovnstegte kartoffelbåde.

Tip
I stedet for frisk torskerogn kan du bruge torskerogn på dåse.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark