Gourmetrejer med asparges, melon og syltet chili

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 1898
Gourmetrejer med asparges, melon og syltet chili

Du skal bruge

  • 400-600 g gourmetrejer/hele rejer
  • ½ - 1 bundt grønne asparges
  • 1 melon – fx honningmelon Syltet chili:
  • 3-5 stk. rød chili
  • 2 dl vand
  • 2 dl lys eddike
  • 1 dl sukker


Sådan gør du

  • Start med den syltede chilli. Vand og eddike koges med sukker. Chilien befries for kerner. Skæres i tynde strimler og koges i lagen i 5-10 min. Chilien tages op og afkøles.
  • De grønne asparges knækkes af i bunden, der hvor de knækker af sig selv. Ristes hurtigt på en varm pande med lidt smør eller olie, salt og kværnet peber.
  • Melonen skæres i både og skræl og kernerne skæres væk. Herefter skæres bådene i mindre stykker som vendes med de grønne asparges, der er skåret i stykker af 3-4 cm.
  • Asparges og melon vendes umiddelbart inden servering med de syltede chilier og friske GorumetRejer.
Servér med godt brød.

Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark