GRÆSKARSUPPE MED REJER, CHILI, ÆBLE OG GRILLET BRØD

5.9/6 rating (8 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 8731
GRÆSKARSUPPE MED REJER, CHILI, ÆBLE OG GRILLET BRØD

Du skal bruge

  • ½ hokaido græskar
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl fløde
  • 1 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 laurbær
  • ½ rød chili
  • 2 grønne æbler
  • 1 spsk æbleeddike
  • 4 skiver lækkert hvidt brød
  • 10 korianderblade
  • Olivenolie
  • 500 g upillede rejer.


Sådan gør du

Skræld græskarret og skrab indmaden ud. Skær derefter græskarret i skiver.
Pil rejerne og stil dem på køl indtil brug.
Sauter løg og hvidløg i 5 min, og tilsæt herefter græskar, laurbær og chili.
Efter ca. 10 min. hældes vin på og koges ind. Tilsæt vand til det dækker og kog i yderligere 30 min til, græskarret er helt mørt. Suppen blendes og kommes derefter tilbage i gryden. Smag suppen til med fløde, æbleeddike, salt og peber.
Gnid lidt olivenolie på brødskiverne og grill dem på en grillpande eller i ovnen.
Æblerne skæres i små tern og vendes med rejerne, koriander og olivenolie.
Anret den varme suppe i varme tallerkener, kom rejerne på suppen og server brødet til.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark