Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 20 min
  • Visninger: 3763
Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven

Du skal bruge

  • 4 stk. ørreder
  • nye kartofler
  • spinat
  • 8 stk. soltørrede tomater
  • 100 g gode oliven uden sten
  • 1 stort skalotteløg
  • 1 dl hvidvin
  • 100 g smør
  • syltede artiskokker


Sådan gør du

  • Fiskene skylles, tørres og grilles 6-8 min på hver side. Når rygfinnen kan hives ud er fisken færdig.
  • Nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de let med sauteret spinat.
  • Løget hakkes fint og sauteres sammen med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin, som koges 2/3 ind, og vendes med smør.
  • Anrettes med syltede artiskokker, evt. på en grillpind. 

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark