Grillet havkat med radiser og rejer

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 1816
Grillet havkat med radiser og rejer

Du skal bruge

  • 900 g (8 stk.) havkat koteletter
  • 500 g nye kartofler
  • 2 små poser radiser
  • 1 bundt forårsløg
  • salt
  • dild

Tilbehør: Rejer


Sådan gør du

  • Skyl kartolerne og kog dem i 10 minutter i en gryde med saltet vand.
  • Skær radiserne i kvarte, og skær forårsløgene ud i stykker af ca. 5 cm.
  • Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt radiser og forårsløg - læg hurtigt låg på gryden igen, så dampen tilbereder grøntsagerne nænsomt.
  • Tag gryden med ud til grillen, uden at tage låget af.
  • Grill havkat koteletterne til de har fået pænt mønster, og ikke er rå i midten.
  • Servér koteletterne med kartofler, radiser og forårsløg, samt rejer og dild.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark