Grillet hornfisk med persille og kaperssky

4.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 2350
Grillet hornfisk med persille og kaperssky

Du skal bruge

  • 4 hornfiskefileter
  • Rugmel
  • 2 bdt. kruspersille
  • Fint strimlet eller reven skal af 2 citroner
  • 50 g kapers
  • ca. 50 g skalotteløg
  • lidt rapsolie
  • 2 dl hvidvin
  • 50 g smør


Sådan gør du

  • Hornfiskefileterne tjekkes for ben, og drysses på indersiden med hakket persille, citronskal, salt og peber.
  • Fileterne lægges sammen 'hoved mod hale', vendes i rugmel, og grilles på begge sider.
  • Skalotteløgene hakkes fint og sauteres i lidt olie. Kapers og hvidvin tilsættes.
  • Hvidvin, skalotteløg og kapers koges halvt ind, og piskes op med smøret.
  • Hornfisken serveres med hvidvinkapersskyen, grillede citronbåde og evt. nye kartofler.
Tip: Servér gerne med en frisk Chardonnay, ikke for fed. Lav saucen lige inden servering. Grill evt. også kvarte fennikler og servér dem til.

Se også Hjemmelavet Kapers


Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark