Grillet mørksej i folie

Du skal bruge
- 600 g mørksejfilet
- 12 grønne asparges
- 4 skiver økologisk citron
- 1 håndfuld frisk citronmelisse
- Evt. 1 finthakket frisk chili
Sådan gør du
- Tænd grillen.
- Riv fire stykker alufolie i længder af ca. 40 cm. Fordel fisken på midten af alu-folien.
- Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem ovenpå fisken sammen med citron og citronmelisse. Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
- Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 min.
- Servér pakkerne med nye kartofler.
Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.
Anden egnet fisk: Torsk, kuller, lyssej, hvilling, brosme, rødfisk, havtaske, kulmule, rødspætte, skrubbe, ising m.fl.