Grillet mørksej i folie

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 4738
Grillet mørksej i folie

Du skal bruge

  • 600 g mørksejfilet
  • 12 grønne asparges
  • 4 skiver økologisk citron
  • 1 håndfuld frisk citronmelisse
  • Evt. 1 finthakket frisk chili


Sådan gør du

  • Tænd grillen.
  • Riv fire stykker alufolie i længder af ca. 40 cm. Fordel fisken på midten af alu-folien.
  • Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem ovenpå fisken sammen med citron og citronmelisse. Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
  • Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 min.
  • Servér pakkerne med nye kartofler.

    Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.

    Anden egnet fisk: Torsk, kuller, lyssej, hvilling, brosme, rødfisk, havtaske, kulmule, rødspætte, skrubbe, ising m.fl.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark