Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki

6.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 5299
Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki

Du skal bruge

  • 400 g havtaskekæber
  • citronsaft
  • 4 grillspid
  • 8 små nye kartofler
  • 2 røde peberfrugter
  • lidt olie

Tzatziki:

  • ½ l yoghurt naturel eller et bæger 200 g græsk yoghurt
  • 1 agurk
  • 1 fed hvidløg
  • lidt estragon og dild
  • salt & peber
  • lidt reven citronskal


Sådan gør du

  • Yoghurten hældes i et klæde eller kaffefilter og afdrypper natten over (den græske Skal ikke afdryppes), og røres op med fine strimler af agurk, hakket hvidløg, estragon, salt, peber og citronskal.
  • Kartoflerne koges ca. 10 min.
  • Peberfrugterne halveres fra top til bund, og stilk, kerner og hvide hinder fjernes. De pensles med olie og grilles. Herefter deles hver del i fire stykker.
  • Havtaskekæbernernes hinder fjernes. Kæberne skæres i passende stykker, på størrelse med kartoflerne, og vendes med citronsaft.
  • Havtaskestykkerne, kartoflerne og peberfrugterne sættes på spid og grilles.
    Serveres med tzatziki.
Servér f.eks. en blandet grøn salat, dryppet med olivenolie og citronsaft og pyntet med høvlet parmesan og panderistede pinjekerner.

En rosé eller en kølig rødvin passer godt til.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark