Hjemmelavet jordbærsyltetøj

5.0/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Meget nem
  • Klar på: 20 min
  • Visninger: 4598
Hjemmelavet jordbærsyltetøj

Du skal bruge

Jordbærsyltetøj (ca. ½ liter)

• ½ kg syltebær
• ½ dl Malibu
• 250 g sukker
• ½ vaniljestang
• ca. 1-2 tsk. Atamonpulver eller 1 tsk. flydende Atamon


Sådan gør du

  • De skyllede bær overhældes med Malibu og varmes langsomt op dækket af et låg.
  • Man rører forsigtigt, til alle bærrene er dampet igennem ca. 5 min.

 

  • Gryden fjernes fra varmen. Sukkere, vaniljestang røres i.
  • Når dette er helt opløst, bringes syltetøjet i kog.
  • Bærrene lægges i glas som er skyllet med Atamon.
  • Saften koges 5 min. tilsættes Atamon og hældes over bærrene.
  • Glassene lukkes.

Beskrivelse

© Rungthiwa Chummongkhon (Fae)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark