Havtasketournedos med parmaskinke og oliven-rosmarin-olie

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 15 min
  • Visninger: 1942
Havtasketournedos med parmaskinke

Du skal bruge

  • 4 havtaskebøffer á 100 g
  • 4 pæne skiver parmaskinke
  • 50 g gode sorte oliven med sten
  • 1 dl god olivenolie
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 1 spsk friskhakket rosmarin


Sådan gør du

  • Parmaskinken samles om bøfferne, evt. med en tandstik.
  • Olivenkødet skæres fra stenene og lægges i olivenolien sammen med skalotteløg og rosmarin.
  • Havtaskebøfferne grilles på hver side i ca. 4 min. på hver side, hvorefter de anrettes med olien omkring.
Servér f.eks. med en tomatsalat på bund af friske spæde spinatblade.

Tip: Olien bliver rigtig god, hvis den får lov at trække i køleskab et par dage.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark