Dampet fisk med karry

4.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 2 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2802
Dampet fisk med karry

Du skal bruge

  • 100 g Kylling vinger
  • 100 g fiskefars
  • 1-2 spsk Grøn karrypasta
  • 1 æg
  • 150 ml Kokos Mælk
  • 1-2 spsk hakket koriander blade
  • 1 teskefuld rismel
  • 1 tsk stivelse
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • Chilli
  • Bananblade eller Folie


Sådan gør du

Denne karryret kan laves med fisk eller svinekød kombination af fisk eller kød,. Du kan bruge det du har i køleskabet kylling og fisk, men du kan bruge svinekød i stedet for kylling!

Pisk æggene i en stor skål, tilsæt grøn karrypasta, finthakket fiskekød, kokosmælk, ris, mel, kassava stivelse, korianderblade, fiskesauce og sukker og bland godt.

Rens og hak kyllingevinger i 3 cm stykker og tilsættes i den grønne karry mix. Hvis du ikke kan lide knogler, kan du bare sætte kød i, men vi plejer at lægge det hele i.

Rens bananblade og skæres til 5 x 7 cm stykker. Fold dem op til at danne bakker
Fylde bakkerne med karry blandingen, og damp i damper i 15 minutter.
Skær og peberfrugt fint til pynt.

Serveres med:
Varme duftende Ris

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark