Hyldebær kapers

4.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 10 min
  • Visninger: 4787
Hyldebær kapers

Du skal bruge

  • 500 g umodne hyldebær
  • 800 g æblecidereddike
  • groft salt


Sådan gør du

Før de overhovedet bliver modne er der muligheder de de små bær

Beskrivelse

Bærrene plukkes når stænglerne er røde/lilla og bærrene grønne. Rengøres og blandes godt med salt. Trækker i salten i 3 uger. Salten skylles af og bærrene tørres godt i klæde. Overdækkes med eddiken og trækker min. 6 uger. Bruges som alm. kapers.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark