Lakrids Cupcakes

4.5/6 rating (2 votes)
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2937
Lakrids Cupcakes

Du skal bruge

Ca. 18 stk.

  • 225g Sukker
  • 225g Usaltet smør
  • 225g hvedemel
  • 4 æg
  • 2 1/2 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1 tsk. Vaniliesukker
  • Sød sirup fra Lakrids by Johan Bulow

Topping:

  • 1 bøtte Philadelphia natural
  • 2 sps. flormelis
  • 2 tsk. Raw Liquorice powder


Sådan gør du

Varm ovnen til 175grader og læg 18 papirforme i en muffinsform.

Kom alle ingredienserne i en skål og pisk dem rigtig godt sammen med en elektrisk håndmixer, til dejen er glat og bleg - det tager ca 2 - 3 minutter. Fordel dejen i papirformene. Fordel ca. en halv til hel teskefuld sød sirup fra Lakrids by Johan Bulow i hver form, tag en tandstik og snur rundt til lakridsen fordeler sig i dejen men så der stadig er en lille klump i midten.

Bag kagerne i 20 min.
Tag formen ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter, løft dem forsigtigt ud af formen og lad dem køle af på en rist.
Bland en bøtte Philadelphia med to sps. Flormels og to tsk. Lakridspulver. Smør et tykt lag på hver muffen lige inden servering.
Pynt eventuelt med et lille drys Lakrids pulver efterfølgende, hvis du vil have en endnu stærkere lakridssmag.
Enjoy

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark