Lakrids-Rugbrød

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 8 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 60 min
  • Visninger: 3718
Lakrids-Rugbrød

Du skal bruge

2 Rugbrød:

  • 500 g groft rugmel
  • 25 g gær
  • 1 Liquorice Stout
  • 1-2 spsk. Raw Liquorice Powder
  • 250 g femkornsblanding og/ell. skårne rugkerner
  • 2,5 tsk. salt
  • Lidt vand til at opløse gæren


Sådan gør du

Opløs gæren i lidt varmt vand og rør alle ingredienserne sammen.
(Dejen vil være meget våd, da kernerne suger fugt). Dejen deles i to og kommes i forme.
Lad brødene hæve i 4 timer dækket af et fugtigt viskestykke, ved stuetemperatur.
Brødene sættes i en kold ovn og bages ved varmluft, 175 grader i 60 min.
Herefter slukkes ovnen og brødene tages ud efter ca. 60 min. for at udnytte eftervarmen.
velbekomme...

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark