Laks bagt i folie med safransauce

4.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 1851
Laks bagt i folie med safransauce

Du skal bruge

  • 4 gulerødder
  • 2 rødløg
  • 2 dl hvidvin
  • 1 knsp safran
  • 1½ dl creme fraiche 38%
  • 600 g laksefilet uden skind og ben
  • 4 stykker folie på 35 cm
Tilbehør:
  • Nye kartofler
  • Kogte majskolber


Sådan gør du

  • Skræl gulerødder og løg, og skær dem i skiver.
  • Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
  • Pisk creme fraiche i grøntsagerne.
  • Skær laksen i 4 stykker. Læg hvert stykke laks på et styke folie. Fordel sauce og grøntsager på de 4 stykker laks.
  • Luk pakkerne tæt, og bag dem i 20 min. ved 175 grader.
Servér en pakke pr. person med nye kartofler og kogte majskolber.

Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred, multe, rødfisk eller havkat.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark