Laks med safran og babyspinat

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2422
Laks med safran og babyspinat

Du skal bruge

  • 450-500 g laks uden skind
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Evt. 1 dl hvidvin
  • ½ tsk safrantråde
  • 3 dl fløde
  • saft af ½ citron
  • 300 g frisk pasta
  • 200 g babyspinat


Sådan gør du

  • Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.
  • Kog ind til en tredjedel.
  • Tilsæt fløde, og kog lidt ind igen.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe godt af.
  • Vend den i den kogende fløde sammen med stykker af laks og frisk babyspinat.
  • Lad simre i ca. 1-2 min.  

Tip! Pynt evt. med dild eller kørvel. Safran kan erstattes med gurkemeje eller chili.

Anden egnet fisk: Ørred eller havkat.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark