Lakselasagne med spinatbechamel

3.6/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3352
Lakselasagne med spinatbechamel

Du skal bruge

450 g frossen helbladet spinat
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
100 g reven mozzarella
½ tsk stødt muskatnød
450 g laksefilet
4 tomater
12 lasagneplader

Tilbehør:
Groft brød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Tø spinaten op i en gryde.
  • Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
  • Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
  • Kog saucen i 2 min
  • Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med salt og peber og muskatnød.
  • Skær laksen i store tern.
  • Skær tomater i skiver.
  • Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagne, spinatbechamel, tomat og laks. Gentag og slut med et lag spinatbechamel.
  • Drys resten af osten over.
  • Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 min.

Servér lasagnen med brød.

Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark