Nytårstorsk i nye klæder

0.0/6 rating (0 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 1 time
  • Visninger: 3259
Nytårstorsk i nye klæder

Du skal bruge

  • 3 store rødbeder
  • 4 tsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • 2 spsk honning
  • 150 g røget laks
  • 500 g torskefilet
  • salt og peber
  • 2½ dl græsk yoghurt 10%
  • 1 spsk dijonsennep
  • saft af 1 citron
  • 2 spsk wasabipuré
  • 1 håndfuld bredbladet persille
Tilbehør:
Kogte aspargeskartofler og godt brød


Sådan gør du

  • Skræl rødbederne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg rødbederne i et ildfast fad, dryp med 2 tsk olie, og bag dem 30 min. ved 180 grader.
  • Tag rødbederne ud af ovnen, dryp dem med balsamico og honning, og bag dem endnu 10 min.
  • Skær den røgede laks i strimler, og rist dem på en slip let-pande, til de er sprøde.
  • Del torsken i 4 stykker, og læg dem i et ildfast fad. Dryp med 2 tsk olie, og krydr med salt og peber. Bag torsken 10 min. i ovnen ved 180 grader.
  • Pisk yoghurt, dijonsennep og citronsaft sammen til en sennepsdressing.
  • Anret torsken med et drys ristet røget laks, wasabipuré, sennepscreme og bagte rødbeder. Drys med hakket persille, og servér med kogte aspargeskartofler og godt brød.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende sej, kuller, kulmule eller brosme.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark