Orientalsk laksetatar

4.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 3994
Orientalsk laksetatar

Du skal bruge

  • 225 g laksefilet
  • 100 g røget laks
  • Reven skal og saft af 1 økologisk citron
  • 1 æble
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 tsk friskrevet ingefær
  • 1 rød chili
  • 1 bundt frisk koriander

Tilbehør:

  • Ristet brød


Sådan gør du

  • Frys laksefileten min. 1 døgn ved -20 grader, og tø den op.
  • Skær laksen i små tern.
  • Hak den røgede laks fint, og vend de to slags laks sammen.
  • Vend laks med citronskal og -saft.
  • Skær æblet i små tern, og snit forårsløg.
  • Flæk chilien, fjern kerner, og hak chilien fint.
  • Vend laksetataren med æble, forårsløg, ingefær, chili og korianderblade.
  • Smag til med salt og peber, og servér på ristet brød.
Tip: Servér gerne laksetatar med en skål salat. I stedet for laks kan du anvende ørred.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark