Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg

1.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2971
Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg

Du skal bruge

  • 600 g rødfiskefilet uden skind og ben
  • 1½ spsk olivenolie
  • salt og peber
  • ½ kg friske ærter i bælg
  • 350 g perleløg
  • 2 stk. hovedsalat
  • 1 dl hakket persille

Tilbehør:
  • Nye kartofler


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Skær fisken i 4 stykker, og læg dem i et ildfast fad penslet med lidt olivenolie. Krydr fisken med salt og peber, og bag den i 10 min.
  • Bælg ærterne. Pil perleløgene. Skyl og tør salaten, og skær den i fine strimler.
  • Varm 1 spsk olie op på en pande, og rist perleløgene i 5 min.
  • Tilsæt ærter, og rist med i 2 min. Vend til sidst salaten sammen med løg og ærter, til den falder en lille smule sammen.
  • Tilsæt persille, og smag til med salt og peber.
Servér den ovnbagte rødfisk med nye kartofler.

Tip: Retten kan laves uden for ærtesæsonen med frosne ærter i stedet for. Hvis du har svært ved at skaffe friske perleløg, kan du bruge frosne.

Tip: I stedet for rødfisk kan du anvende havkat, hellefisk, torsk, sej, kulmule, kuller, brosme, havtaske eller victoriabars.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark