Bagt kartoffel med rejedressing

4.6/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Meget nem
  • Visninger: 3500
Bagt kartoffel med rejedressing

Du skal bruge

  • 4-8 bagekartofler, ca. 1¼ kg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 3 dl syrnet fløde 9%, ylette, letmælksyoghurt eller lign.
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk ketchup
  • 300 g optøede rejer

Tilbehør:

  • En stor skål blandet salat


Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne godt med en grøntsagsbørste. 
  • Snit et kors midt i skrællen på hver kartoffel, og læg dem på en bageplade. 
  • Bag kartoflerne 1-1½ time ved 200 grader. Check om kartoflerne er færdige ved at stikke midt i kartoflen med en spids kniv. Hvis kartoflen slipper kniven, er den færdig.
  • Hak hvidløget fint, og bland det med syrnet fløde, ylette, letmælksyoghurt eller lign. Tilsæt paprika og ketchup. Smag til med salt og peber. 
  • Lad rejerne dryppe af i en sigte, og vend dem i dressingen.
Servér de bagte kartofler med rejedressingen og en stor skål blandet salat.

Tip: Kartoflerne kan bages hurtigt i mikrobølgeovnen. Bag kartoflerne ved højeste effekt, og beregn 5 min. pr. kartoffel, dvs. at hvis du bager 4 kartofler på én gang, skal de bage i alt 20 min.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark