Hornfisk bagt med tomat og appelsin

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 2248
Hornfisk bagt med tomat og appelsin

Du skal bruge

  • 600 g hornfisk i filet
  • 2 dl appelsinsaft
  • 4 spsk citronsaft
  • 500 g cherrytomater (halveres)
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g rucola


Sådan gør du

  • Hornfisk i filet drysses med salt og peber, rulles og stilles i et fad sammen med cherrytomater, appelsinsaft, citronsaft og olivenolie. Bages 15 min. ved 200 grader.
  • Rucola svitses 10 sekunder i lidt olivenolie, krydres med salt og peber.

  • Læg fisken på rucola og anret tomater og appelsinsauce rundt om.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark