Indbagt tun

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 3113
Indbagt tun

Du skal bruge

  • 2 plade butterdej
  • 2 dåse tun
  • 3 dl cremefraiche
  • 1 bundt hakket persille
  • 2 små revne løg
  • 2 fed presset hvidløg


Sådan gør du

  • Hæld væden fra tunfisken, og kom den i en stor skål, og mos den med en gaffel.
  • Rør cremefraiche, løg, hvidløg og hakket grønt i. Smag til med salt og peber.
  • Skær butterdejspladerne over i to lige store stykker. Fordel tunfyldet på midten af to af pladerne. Læg de andre plader oven på og hæft sider og ender sammen med en gaffel.
  • Pensl med koldt vand, skær små ridser, så dampen kan slippe ud.
  • Bag stængenne ca. 25 min. ved 225 grader.
    Tilbehør:
    Tomatsalat

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark