Oksebryst braiseret i mørk øl med glaserede fennikel og grønkål

5.3/6 rating (6 votes)
  • Til: 6 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 5
  • Visninger: 4122
Oksebryst braiseret i mørk øl med glaserede fennikel og grønkål

Du skal bruge

1 stykke oksebryst a ca 1,8 kilo gulerødder, løg, hvidløg, porrer og selleri 1 liter kraftig okse sky 2 liter vand 1 pakke skorzonerrødder 1 stok grønkål 100 gram smør 1 stort skalotteløg 1 porter


Sådan gør du

1.Oksebrystet braiseres i ovnen i sky og poter med urter i ca 4 timer ved 150 grader afkøles i let pres natten over. Skæres i ensartede stykker og braiser skyen koges ind til tyk glace som stykkerne forsigtigt varmes i så de bliver glaserede. Rens fennikel og grønkål og damp den i lidt smør og vand. Vend med skalotteløgsringe og server med det samme.

Beskrivelse

Oksebryst braiseret i mørk øl med glaserede fennikel og grønkål.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark