Svinebryst saltet med krydderier stegt opspændt med jomfruhummer og saltsyltet citron

4.8/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 60 min
  • Visninger: 3330
Svinebryst saltet med krydderier stegt opspændt med jomfruhummer og saltsyltet citron

Du skal bruge

  • 1 kilo svinebryst uden ben og hud
  • 1 spsk enebær
  • 1 spsk fennikel frø
  • 1 spsk hel sort peber
  • 2 salt syltede citroner (kan købes i speciel butikker)
  • 4 store jomfruhummere
  • salt


Sådan gør du

Svinebrystet skæres til og krydres natten over med fennikel, salt, peberkorn, hakkede syltede citroner og enebær. Rulles op og bindes med stege snor. Brunes af på en pande og steges i ovnen ved 150 grader i ca 1 time. Jomfruhummerne flækkes og steges lynhurtigt på en hed pande. Server kødet i skiver med jomfruhummer. Stænk med sadt fra citronerne og lidt god olivenolie. Grønt kan serveres efter sæson.

Beskrivelse

Svinebryst saltet med krydderier stegt opspændt med jomfruhummer og saltsyltet citron (langtids stegt svinebryst som rullesteg. Krydret med syltede citroner og serveret med stegte jomfruhummere og fennikel)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark