Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney

2.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 4252
Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney

Du skal bruge

  • 4 hele rødspætter
  • 3 røde peberfrugter
  • 5 tsk rapsolie
  • 1 æble
  • 1 løg
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk hvedemel
  • 5 dl bouillon 

Tilbehør:

  • Kogte ris
  • Mangochutney


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader.
  • Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle.
  • Skær peberfrugterne i brede både.
  • Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie, krydr med salt  og peber, og bag dem i ovnen i 20 min.
  • Skræl æble og løg, og riv dem groft.
  • Varm 2 tsk olie op i en gryde, og svits de revne æbler og løg i olien.
  • Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik.
  • Tilsæt bouillon, og lad saucen koge 10 min.
  • Blend saucen, og smag til med salt. 
Servér rødspætterne med karrysauce, kogte ris og mangochutney.

Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark