Pizza med ørred og bacon

4.5/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Visninger: 4813
Pizza med ørred og bacon

Du skal bruge

Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt 
ca. 400 g hvedemel

Fyld:
300 g ørredfilet
150 g reven mozzarella
100 g bacon i skiver
3 kogte eller rå skrællede kartofler
2 spsk pesto


Sådan gør du

  • Kom vand i en skål, og opløs gæren heri. 
  • Tilsæt salt, og ælt melet i væsken til dejen er glat og smidig. 
  • Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med
        bagepapir. 
  • Skær ørred og bacon i mindre stykker. 
  • Skær kartofler i skiver. Anvendes rå kartofler skæres de i papirtynde skiver. 
  • Fordel reven ost, ørred, bacon og kartofler på dejen. Krydr med salt og peber.
  • Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm. 
  • Bag pizzaen i 12-15 min. Dryp pesto over inden servering, og pynt eventuelt med rucola.

Tip: Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel, det gør pizzabunden mere sprød. Pizzaen kan krydres med 1 tsk oregano. I stedet for ørredfilet kan du anvende laksefilet.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark