Pizza med spinat, rejer og artiskok

5.0/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Visninger: 2260
Pizza med spinat, rejer og artiskok

Du skal bruge

Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel

Fyld:
450 g frossen helbladet spinat
2 fed hvidløg
200 g reven mozarella
1 dåse artiskokhjerter
300 g frosne optøede rejer
2 tsk oregano


Sådan gør du

  • Kom spinat i en gryde, og damp den ved svag varme.
  • Krydr spinaten med salt og peber og presset hvidløg.
  • Kom vand i en skål, og opløs gæren heri.
  • Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.
  • Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.
  • Fordel ost på dejen sammen med spinat, halverede artiskokhjerter og rejer, og krydr med oregano.
  • Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.
  • Bag pizzaen i 12-15 min.

Tip: Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel, det gør pizzabunden mere sprød.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark