Røget makrel med røræg og frisk purløg

6.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 4307
Røget makrel med røræg og frisk purløg

Du skal bruge

  • 1 stor røget makrel
  • 4 æg
  • ½ dl mælk
  • olie
  • salat
  • purløg
  • tomater
  • nye kartofler


Sådan gør du

Røræg:

  • Pisk de hele æg med mælk.
  • Varm lidt olie op på en pande.
  • Hæld massen på panden, og varm den op under omrøring, til den stivner.
  • Smag til med salt og peber.
Fisk:

  • Skær hoved og hale af makrellen.
  • Skær bugen op, og løsn forsigtigt kødet med kniven.
  • Fjern benene.
Servér stykker af makrel med salat, tomater, nye kartofler, lun røræg og friskklippet purløg.  

Anden egnet fisk: Røget sild, røget laks eller røget ørred.



Tip: I stedet for en hel makrel, kan du købe 2-4 fileter med skind uden ben.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark