Rosmarinsild med tzatziki

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 4082
Rosmarinsild med tzatziki

Du skal bruge

  • 4 sildefileter
  • 1 agurk
  • 200 g græsk yoghurt 1%
  • 1 fed hvidløg
  • 4 kviste frisk rosmarin
  • lidt hvedemel
  • 1 spsk rapsolie
  • kartofler
  • groft brød


Sådan gør du

  • Flæk agurken på langs. Fjern kernerne med en teske, og skær agurken i skiver.
  • Rør græsk yoghurt med presset hvidløg. Smag dressingen til med salt og peber, og vend agurkerne i.
  • Skyl sildefileterne, fjern rygfinnerne.
  • Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin indeni.
  • Kom mel på en tallerken, og vend sildene i melet.
  • Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 min. på hver side.

Servér sildene med tzatziki og kogte kartofler og brød.

Tip: Tzatziki kan tilsættes 4 kviste finthakket mynte.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark