Ising med bønnesalat og radiser

2.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 15 min
  • Visninger: 3352
Ising med bønnesalat og radiser

Du skal bruge

600 g isingfileter
1 dåse røde kidneybønner
200 g grønne bønner
1 bundt radiser
saft af 2 appelsiner
1 romainesalat
3 spsk olivenolie
groft brød


Sådan gør du

  • Skyl og afdryp de røde kidneybønner.
  • Kog de grønne bønner i 2 min., og lad dem dryppe af i en sigte.  
  • Snit salaten.
  • Skær radiserne i skiver.
  • Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser. 
  • Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 min. på begge sider. Krydr fisken med salt og peber.
Servér med bønnesalat og groft brød.

Tip: I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark