Sommersalat med romaine salat, pocheret æg, parmesan og sprødt gåsebryst

5.0/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 5307
Sommersalat med romaine salat, pocheret æg, parmesan og sprødt gåsebryst

Du skal bruge

SALAT
  • 1 romaine salat
Salaten skylles og skæres i mindre stykker.

RØGET GÅSEBRYST
  • 1 stk. røget gåsebryst, der kan bruges andebryst.
Skæres i tynde skiver og bages ved 180 grader i ovnen i ca. 12 min.

TOAST MELBA
  • 20 skiver tyndt daggammelt brød
  • Olivenolie
Brødet smøres let med olivenolie og bages ved 180 grader til, det er sprødt.

POCHERET ÆG
  • 1 l. vand
  • 1 spsk. salt
  • 2 spsk. eddike
  • 4 æg
Bring vand, salt og eddike i kog. Skru ned for varmen og vent til vandet simrer. Rør rundt i gryden, så der er cirkulation i vandet. Slå forsigtig ét æg i af gangen og pocher ægget i 4 min.

PARMESAN
  • Et stykke parmesan.
Skrælles i flager.

VINAIGRETTE

  • 1 dl olivenolie
  • 1/3 dl hvidvinseddike
  • 1 tsk. djion sennep
  • Salt og peber

Alle ingredienserne piskes sammen.

1 bundt brøndkarse


Sådan gør du

Salaten skylles og skæres i mindre stykker.

Røget gåsebryst skæres i tynde skiver og bages ved 180 grader i ovnen i ca. 12 min.

Toast melba brødet smøres let med olivenolie og bages ved 180 grader til, det er sprødt.

POCHERET Æ Gbring vand, salt og eddike i kog. Skru ned for varmen og vent til vandet simrer. Rør rundt i gryden, så der er cirkulation i vandet. Slå forsigtig ét æg i af gangen og pocher ægget i 4 min.

Parmesan Skrælles i flager.

Vinagrette alleingredienserne piskes sammen.






Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark