Saucer

Sovs eller sauce er tyndt- eller tyktflydende og bruges som tilbehør til kartofler, pasta, ris osv. Af forskellige sovse kan nævnes: Brune sovse: Chutneysauce Kaperssauce Kastaniesauce Madeirasauce Whiskysauce Hvide sovse: Aspargessauce Bearnaisesovs Bechamelsauce Champignonssauce Hollandaisesauce Hummersauce Karrysauce Persillesauce Remouladesauce
Pizzasauce (Rungthiwas)
  • Personer: 4 personer
  • Klar på: 10 min
  • Sværhedsgrad: Meget nem
  • Indsendt af: Rungthiwa Chummongkhon (Fae)

Pizzasauce (Rungthiwas)

4.0/6 rating (4 votes)

  • Personer: 4 personer
  • Klar på: 25 min
  • Indsendt af: Rungthiwa Chummongkhon

Thai Sursød sauce

4.0/6 rating (10 votes)

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark