Cassoulet af havkat og jomfruhummer

6.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 3098
Cassoulet af havkat og jomfruhummer

Du skal bruge

  • 8 jomfruhummerhaler uden skal
  • 500 g havkatfilet
  • 1 bundt grønne asparges
  • ½ kg friske ærter i bælg
  • 200 g små nye gulerødder
  • 4 nye løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 knsp safran
  • ½ dl hvidvin
  • 1 dl piskefløde
  • 1 hønsebouillonterning Tilbehør: Nye kartofler og godt brød


Sådan gør du

  • Skær havkatfileten i 8 stykker i ens tykkelse
  • Knæk bunden af aspargesene, og skær dem i 2-3 stykker på skrå. Bælg ærterne.
  • Skær gulerødderne i 2-3 stykker på skrå. Skær det øverste stykke af løgtoppene, men behold lidt af det grønne, og skær løgene i kvarte.
  • Varm olien op i en stor slip let-sauterpande, og steg fisk og jomfruhummerhaler på en tallerken.
  • Svits asparges, gulerødder og løg på panden i 3 min.
  • Læg fisk og jomfruhummerhaler ned mellem grøntsagerne, og tilsæt knust hvidløg, safran, hvidvin og bouillonterning, og kog i 3 min.
  • Tilsæt fløde og ærter. Kog til saucen har en cremet konsistens.
Anret retten i et fad, og servér med nye kartofler og godt brød.

Tip: I stedet for havkat kan du anvende havtaskekæber, og i stedet for jomfruhummer kan du anvende rejer.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark